Lonely Planet online lezen

Lonely Planet online lezen

Lonely Planet is al meer dan 40 jaar ’s werelds succesvolste reisuitgever. Sinds 2016 is Lonely Planet Traveller het inspiratiemagazine op het gebied van reizen. Maandelijks inspireert Lonely Planet Traveller de echte “reis addict” met reisnieuws, tips, beste short breaks en de mooiste bestemmingen om de lezers te helpen met hun volgende reis. Het maakt niet uit of het voor een grote reis is of voor een stedentrip, Lonely Planet Traveller zorgt er voor dat je goed voorbereid bent en met plezier je reis tegemoet gaat.

Lonely Planet lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kan je Lonely Planet Traveller eenvoudig online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo lees je Lonely Planet Traveller waar en wanneer je maar wilt. Lees Lonely Planet Traveller bijvoorbeeld om even lekker weg te dromen door de mooiste bestemmingen en om inspiratie op te doen voor jouw volgende reisbestemming. Heb je Lonely Planet Traveller uitgelezen en ben je nieuwsgierig naar meer inspiratie, dan heeft Tijdschrift.nl nog meer inspiratievolle tijdschriften die je online kan lezen, zoals National Geographic Traveler, Kampeer & Caravan Kampioen en AutoWeek campers

Probeer 1 maand gratis

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu de eerste maand gratis en geniet van het ruime aanbod.