LINDA. Online Lezen

Flow online lezen

LINDA. is de grootste vrouwenglossy van Nederland voor de leukste vrouwen van Nederland. LINDA. is iedere maand weer spraakmakend en vernieuwend. Iedere editie staat vol met indrukwekkende interviews en taboedoorbrekende verhalen over bekende en onbekende mensen. Het laatste nieuws en trends op het gebied van mode, beauty, eten, boeken, tv, muziek en film. En vergeet niet de persoonlijke columns van onder andere Saskia Noort. LINDA. kun je altijd online lezen via de app, maar ook de extra specials verschijnen bij Tijdschrift.nl. LINDA. meiden verschijnt 4x per jaar, LINDA. loves twee keer per jaar en L’HOMO en man één keer per jaar. Daarnaast verschijnt in de zomer nog het LINDA vakantieboek. LINDA. heeft alles, LINDA. is Beauty & Brains – Lef & Liefde – Open & Optimistisch – Sexy & Slim – Direct & Gedurfd – en nooit zonder humor.

LINDA. lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.nl kun je LINDA. online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je de LINDA. overal lezen waar en wanneer je maar wilt; op vakantie, in de trein of lekker op de bank met een kop thee. Met Tijdschrift.nl lees je buiten de LINDA. ook nog veel andere leuke tijdschriften zoals JAN, Libelle en Vogue. Mocht je geen internet hebben maar toch willen lezen? Dan kan je van tevoren de bladen downloaden en daarna zonder internet lezen!

Probeer 1 maand gratis

Meer over Tijdschrift.nl

Met de app van Tijdschrift.nl heb je onbeperkt toegang tot de 75 beste Nederlandse tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Autoweek, Viva en Marie Claire tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en print abonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu de eerste maand gratis en geniet van het ruime aanbod.